Nieuws

Carnaval in de Kaaie.

Op vrijdag 1 maart om 14.30 start de carnaval in de Kaaie met een gezellige middag  met een optreden van shanty koor De Dekzwabbers uit Terneuzen.

Zaterdag 2 maart is er de traditionele carnavals optocht door Philippine en openen de deuren van de Kaaie om 14.00 uur. Om 16.00 wordt de stad Philippine officieel door de burgemeester overgedragen en om 16.30 is er de prijs uitreiking van de optocht. De deuren van de Kaaie blijven dan open en om 19.00 start de Grandioze Karaoke avond. Wie zal de ontdekking van 2019 worden????????

Zondag 3 maart om 19.30. Grote Bingo avond in de Kaaie. ( 6 ronden € 7, 50. 1 superronde €2,00) zaal open om 19.00, aanvang bingo om 19,30. Kom op tijd want vol = vol.

Dinsdag 5 maart om 10.00 uur verzamelt de prins met zijn gevolg zich in de Kaaie. Om 10.30 is er spelletjesmorgen voor iedereen van 4 tot 14 jaar in de Kaaie. Na een gezellige morgen is om 14.00 uur een kindermiddag voor alle kinderen van Philippine en omstreken met een groot carnavalsfeest en een optreden van Magische Goochelaar en Illusionist Alex Buijk en natuurlijk ook de uitslag van de spelletjesmorgen. Voor elk kind is er Ranja en een traktatie voorzien.

Warm aanbevolen!!!!

2019 Esmoreit brengt ‘Horrorscoop’.

Jef heeft een kleine begrafenisonderneming… Enfin, het is te zeggen… De zaak is van zijn vrouw Denise…Op een morgen komt Jef’s vriend Bob zijn nood klagen over diens echtgenote Magda. Zij is een fervent aanhanger van Astrologie én een zelfverklaarde waarzegster. Ze heeft voor de zoveelste keer Bob’s dood voorspeld en Bob vind het welletjes geweest! Het moet nu maar voor eens en voor altijd gedaan zijn met die nonsens. Samen met Jef zet hij zijn eigen dood in scéne om Magda een lesje te leren… Niet evident wanneer Frankie, de neef van Denise, maar al te graag een autopsie zou uitvoeren en er een inspecteur op de proppen komt!  Als dat maar goed afloopt…

Voor de tijden van de voorstelling en andere informatie zie afbeelding hieronder.

Schoonmakers bedankt.

Namens het bestuur iedereen bedankt die een bijdrage heeft geleverd aan het schoonmaken van de Kaaie.

Schoonmaakochtenden 2019
Net als voorgaande jaren zijn er in 2019 weer onze schoonmaakochtenden. Deze zullen worden gehouden op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari van 09.00 tot 12.00 uur.

De “inloop” avond van de gebruikers en vrijwilligers van de Kaaie,

In samenwerking met de activiteitencommissie aan-Z Philippine hebben we vrijdag 18 januari jongstleden met succes een “inloop” avond gehouden. Om een indruk te geven hoe de sfeer was hebben we nog wat foto’s gemaakt.

Sinterklaas intocht 2018.

SINTERKLAASFEEST!!!!!!!!

Sinterklaas heeft het bestuur van de Kaaie laten weten dat hij volgend jaar heel graag weer naar Philippine wilt komen.

Activiteitenprogramma de Kaaie seizoen 2018/2019

Via deze link kunt u het activiteitenprogramma boekje inzien.
Wij wensen alle gebruikers van de Kaaie een goed seizoen toe.

25 jarig bestaan van de vrouwenvereniging

Omdat de vrouwenvereniging 25 jaar bestaat hebben ze op 27 januari feest gevierd. Het was een heel gezellig feest met een drankje, lekker eten en nog vele mooie dans uurtjes.

Jeugdsoos tijdens dodenherdenking

Jonge bezoekers van de Kaaie zijn ook 2 minuten stil tijdens dodenherdenking.

Netwerk de Kaaie vernieuwd

De laatste dagen is er hard gewerkt om het draadloos netwerk te vernieuwen.

Met dank aan Theo en Ryan

Koninklijke onderscheidingen.

Donderdag 26 april: feest in de Kaaie! Uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen aan drie personen. Om half tien was burgemeester Lonink present om die lintjes uit te reiken aan de heren de Kraker, van Limmen en Wisse.Willy van Limmen, voorzitter van act.cie  AanZ en Koos Wisse interim-voorzitter van de beheerstichting ‘de Kaaie’ behoorden vanuit ons dorp tot de voorgedragenen! Wij feliciteren beide heren van harte met hun onderscheiding en blikken met trots terug op deze zeer geslaagde dag. Natuurlijk is een woord van dank aan allen die aan deze feestelijke bijeenkomst hebben meegewerkt op zijn plaats, in het bijzonder aan de mensen die op woensdagavond de zaal hebben ingericht,versierd ook, en zij die op donderdagochtend de honneurs hebben waargenomen.Voorwaar, de zoveelste mooie dag in de Kaaie!

Voor foto’s zie deze link.

 

Rabobank clubkas campagne.

Iedereen bedankt die op ons gestemd heeft bij de Rabobank clubkas campagne.

bestuur de Kaaie.

 

 

Groen pluim 

Het bestuur van de Kaaie is van de week verrast met de groene Pluim. In elke plaats in de gemeente Terneuzen wordt een groene Pluim uitgereikt namens het CDA. Het bestuur van de Kaaie heeft deze Pluim ontvangen omdat ze het mogelijk maken samen met alle vrijwilligers dat er een mooi dorpshuis is in Philippine waar vele verenigingen gebruik van maken.

Wil je de de Pluim bewonderen deze staat aan de ingang van de Kaaie onder het info bord.

Alle vrijwilligers en bestuur gefeliciteerd met deze Pluim.

 

 

 

 

 

 

 

Beste gebruiker van de Kaaie, 

Het jaar 2018 klopt reeds op onze deur, het is dus zaak even om te kijken en dan onze blik vooruit te richten. We hebben er met en in de Kaaie weer een mooi jaar opzitten en hopen, dat U dit allen kunt beamen. Zonder andere gebeurtenissen tekort te doen, voor ons was de bijdrage die we hebben kunnen leveren aan Ride for the Roses één van de hoogtepunten. We kunnen nu al wel verklappen, dat we ook in 2018, met medewerking van onze vrijwilligers aan dit evenement onze bijdrage zullen leveren.

Voor het jaar 2018 zijn er een aantal punten, die de aandacht vragen:

1.  Tot ons genoegen kunnen wij U mededelen, dat het bestuur van de Kaaie weer compleet is met de komst van Albert van Leeuwen als nieuw bestuurslid.

2.  Wederom kunnen wij aangeven, dat de huur van de Kaaie op hetzelfde niveau blijft als afgelopen jaren.

3.  De prijzen van drank zullen iets stijgen, dit is helaas niet te voorkomen doordat onze inkoopprijzen omhoog zullen gaan in 2018. Denk b.v. aan de BTW van 6 naar 9%, maar ook verhoging van de drank door de handel.

4.  Er is besloten om de bereikbaarheid in de Kaaie middels WiFi uit te breiden, zodat we op dit punt met onze tijd meegaan. Rob Oostdijk heeft deze taak op zich genomen en zal e.e.a. verder uitwerken.

5.  Voor onze zaal 1 en 2 zijn er nieuwe tafels in aantocht. De bestaande tafels staan er nu een kleine 40 jaar en beginnen nu toch sporen van slijtage te vertonen. Vervanging van het geheel leek ons de beste optie en daarbij: ” vervang het dak, als de zon schijnt “.

Met de nieuwe tafels kunnen we er weer tegen, waarbij we U willen vragen, ga er netjes mee om en doe of het Uw tafel van thuis is !. Het is een hele investering, maar met een correct gebruik kunnen we er met z’n allen lang plezier van hebben, het is tenslotte onze gezamenlijke Kaaie !
Rest ons U en de Uwen prettige feestdagen en een goede jaarwisseling te wensen en alle goeds en gezondheid in 2018 ! 

Bestuur de Kaaie.