Activiteiten Big swing band

Bijna iedere zondagochtend repeteren wij, de Big Swing Band, in de Kaaie. Met 19 Belgische en Nederlandse muzikanten komen we samen om veelal nieuwe nummers in te studeren. We zijn erg blij te kunnen melden dat we een nieuwe dirigent hebben. Filip Demeyere heeft zich sinds afgelopen voorjaar vast aan ons verbonden en is enorm enthousiast van start gegaan. Filip is een rasmuzikant die zijn sporen in de muziek meer dan verdiend heeft en ons enorm veel kan leren. De komende periode hebben we twee optredens op de agenda. Deze zijn op 28 augustus op de Vrijdagsmarkt in Gent en op 28 september tijdens het Factory Festival in Sas van Gent. 

Vanaf september werken we weer toe naar ons jaarlijks winterconcert in Porgy & Bess. Het concert in Porgy vindt traditiegetrouw plaats in de week voor Kerst. Hou onze site in de gaten voor de laatste info  www.bigswingband.com. 

Rest ons nog alle gebruikers van “De Kaaie” een mooi seizoen toe te wensen en u natuurlijk van harte uit te nodigen tijdens één van de genoemde concerten!

Zie voor de activiteiten van de big swing band de volgende link.