Activiteiten Big swing band

De Big Swing Band is inmiddels een vaste gast in “de Kaaie”. Bijna iedere zondagochtend komt de 19-koppige Nederlands/Belgische band er samen voor een repetitie en natuurlijk niet te vergeten, de gezelligheid. In aanloop naar de zomer is er hard gewerkt aan het zomerrepertoire, na de zomerstop gaan we aan de slag voor ons jaarlijks winterconcert in Porgy & Bess. Waar het zomerrepertoire dit jaar bestaat uit “standards” en nummers van onder andere Stevie Wonder, zal het repertoire na de zomer uit ietwat “jazziër” nummers bestaan.

Met het zomerrepertoire hebben we ten tijde van het schrijven inmiddels een tweetal mooie concerten achter de rug. In Kloosterzande speelden we op het zonnige terras van Hotel de Linde tijdens de Molenstraatfeesten en in Knokke-Heist speelden we op het plein “De Bolle”. Aan beide optredens hebben we mooie herinneringen. Ons zomerprogramma is tijdens de Mosselfeesten op zondag te horen bij Café Restaurant de Zwaan. Naast de Mosselfeesten spelen we ook nog op 9 september op de vrijdagsmarkt in Gent en op 16 september tijdens festival “Doe iets” in Perkpolder. 

Na een korte zomerstop gaan we, samen met onze dirigent, weer druk aan de slag om goed voor de dag te komen in Porgy & Bess en de Statie in Sas van Gent. Het concert in Porgy vindt traditiegetrouw plaats in de week voor Kerst, het concert in “De Statie” begin januari. Hou onze site in de gaten voor de laatste info www.bigswingband.com. 

Rest ons nog alle gebruikers van “De Kaaie” een mooi seizoen toe te wensen en u natuurlijk van harte uit te nodigen tijdens één van de genoemde concerten!

Zie voor de activiteiten van de big swing band de volgende link.