Activiteiten aan-Z

Programma september 2022 tot en met juni 2023

Beste mensen, 

Weer een nieuw seizoen met activiteiten welke hopelijk bij iedereen in de smaak zullen vallen. Wij hopen dat U aan zoveel mogelijk activiteiten zult kunnen meedoen.

Hopelijk zal het corona-virus dit seizoen geen spelbreker zijn voor de geplande activiteiten. Uiteraard zullen wij U tijdig waarschuwen als er onverhoopt zaken niet kunnen doorgaan. Zoals u gewend bent, vragen wij voor sommige onderdelen een kleine bijdrage of inleg, maar die zijn eigenlijk het noemen niet waard. Dankzij de inzet van de vrijwilligers kunnen wij de kosten in de hand houden. Daarom ook dit keer weer benadrukt:  Vrijwilligers onze dank voor uw inzet!!

Wij hopen voor U allen alvast een aangenaam activiteitenseizoen en twijfel of treuzel niet,

WANT:

Al onze activiteiten zijn vrij toegankelijk (onder voorbehoud van wettelijke aantal deelnemers in de zaal), en vrij van lidmaatschap, politieke richting, geloof of kleur!

Willy van Limmen, voorzitter. 

Activiteiten aan-Z (aanvang activiteiten 7 september 2022)

Iedere dinsdagmiddag: fietsmiddag aanvang 13.30  (let op het weer)

Iedere woensdagmiddag: kaarten, Rummicub aanvang 13.30 uur

Iedere donderdagmiddag: biljart aanvang 14.00 uur

AGENDA:

21 oktober:  De Chris & Chris show, een komisch duo. Entree gratis

2 december: Optreden van Maikel Harte.    Toegangskaart: € 10,-

21/22 december: Kerstkaarting en kerstbiljart,  inleg € 3,- NB: Prijskaartingen en prijsbiljart tellen niet mee voor de competitie!!

11/12 januari 2023: Nieuwjaarsborrel 

8 februari: Erwtensoepmiddag met welkomstdrankjeInleg € 7,50. Opgave vóór 30 januari !  Na de soep Prijskaarting en Bingo. 

Maart: Bij voldoende belangstelling een nog te plannen uitstap in de regio.

5/6 april: Paaskaarting en prijsbiljart,  inleg € 3,-

27 april: Bij voldoende belangstelling op Koningsmiddag een optreden van DreamMusic, one-man-band. Luister en dansmuziek.  Aanvang 14.30 uur.

9 mei: Reisje met de BUS naar ????

14/15 juni: Prijskaarting en prijsbiljart,  inleg € 3,-   Prijsuitreiking van de competities kaarten, rummikup en biljart.