Activiteiten Carnaval

Carnavalsvereniging  “CS de Mosselkrauwers”

Hoewel carnaval voor menigeen nog een heel eind weg lijkt, willen we in   dit krantje toch al graag onze komende activiteiten vermelden.

De Mosselkrauwers laten zich ook buiten de carnavalstijd gelden.

Onze eerstkomende activiteit is tijdens de jaarlijkse Mosselfeesten.
Op zaterdag 25 augustus vindt onze alom bekende Mosselbingo plaats.         Aanvang 20.00 uur in DE KAAIE.  Naast onze gewone prijzen zijn er heel   veel kilo’s heerlijke mosselen te winnen.

Vanaf de Mosselfeesten maken we een sprongetje naar de maand november.
Dan vindt traditiegetrouw de verkiezing plaats.  Wordt het een prins of een prinses of allebei? Ook hebben we elk jaar een jeugdverkiezing voor de jeugdprins(ses),  Benieuwd? U bent van harte welkom op zaterdag 3 november 2018 om 19.00 u in DE KAAIE.

En dan natuurlijk onze carnavalsactiviteiten met op zaterdag 2 maart 2019 de stoet om 14.00 u met aansluitend de prijsuitreiking in de Kaaie. En op zondag 3 maart is er ook weer een bingo aanvang 20.00 uur in DE KAAIE. Doordat onze narrentempel op 20 april jongsleden de deuren heeft gesloten zijn er in de verdere programmering een aantal wijzigingen die nog niet helemaal uitgewerkt zijn. Lees ons eigen programmaboekje goed door wanneer deze in uw bus valt.

We hopen u allen te mogen ontmoeten op één of meerdere van onze komende evenementen.  Carnaval in Philippine is van ons allemaal, en we hopen nog heel lang met deze traditie te kunnen doorgaan. Daarvoor hebben we wel de steun nodig van u. Graag tot ziens.

Alaaf, Alaaf, Alaaf,

 De Mosselkrauwers