Activiteiten Carnaval

Carnavalsvereniging  “CS de Mosselkrauwers”

Beste Carnavalsvrienden,

Corona heeft flink wat roet in het spreekwoordelijke eten gegooid. Voor het 2e jaar geen Mosselbingo en in 2020 geen compleet Carnavalsprogramma en natuurlijk ook geen Hooghedenverkiezing.

Daarentegen zijn we toch actief geweest door b.v alle in Philippine schoolgaande kinderen namens de Mosselkrauwers een tasje te overhandigen met daarin allerlei verschillende lekkernijen, die gesponsord waren door onze prins/prinses en jeugdprinses. Daarbij hebben we in de hele kern Philippine huis aan huis een flyer rondgebracht met daaraan een zaklampje, omdat wij toch een lichtpuntje wilden brengen in deze donkere tijd.

Onze Carnavalspuzzel-dagen hebben toch de nodige aandacht en deelnemers gehad. Dit werd ook zeer positief ontvangen ter vervanging van de 5-daagse. Wij hopen, als alles weer het Normale bereikt heeft, onze Prinsverkiezing door laten gaan op  zaterdag 6 november a.s  Dit zal geheel afhangen wat de mogelijkheden zijn die het Bestuur van De Kaaie ons biedt.

Hopelijk kan de Carnaval in Februari ook weer op de normale manier doorgang vinden van 25 februari tot 1 maart 2022.

Wij zijn er klaar voor om de traditie weer op te pakken. Hopelijk mogen we iedereen weer in goede gezondheid verwelkomen op één van onze activiteiten. 

De Mosselkrauwers