Activiteit dart team Marinet

Inmiddels zijn we weer een jaar verder en kunnen we terugkijken op een aantal georganiseerde evenementen door Dartvereniging “Marinet”. Zo hebben we tijdens Corona Online Bingo’s gehouden waar we goede reacties op hebben gekregen. Velen hebben meegedaan aan de maandelijkse bingo. Inmiddels hebben we ook de live Bingo’s gehouden met een groot scherm voor beter zicht op de nummers. Helaas zijn we nog niet toe gekomen aan de kaartingen, maar die gaan we zeker weer op- pakken mits er voldoende animo voor is. 

Ook met regelmaat houden we een darttoernooi op bijzondere data, om maar enkele te noemen eierendarting voor de leden, Koningsdagdarting, mossel-darting tijdens de Mosselfeesten, koppeltoernooi tijdens de kermis en kalkoendarting met de Feestdagen.

Op 15 oktober houden we samen met de Schuurpiekers het 5e Open Schuurpiekers toernooi. Hierdoor is onze “Open Marinet” verzet naar 29 oktober. Ook is de animo gegroeid om te darten en is Dartvereniging ”Marinet” nu met 2 teams vertegenwoordigd in de Zeeuwse Dartcompetitie; dit betekent dat beide teams op dinsdag gaan spelen.

Aangezien we geen sponsors hebben voor onze inkomsten zijn deze evenementen belangrijk voor het bestaan van Dartvereniging “Marinet”. De verkoop van versnaperingen en verhuur van dartborden is onze enige bron van inkomen, zodoende dat we met regelmaat iets willen organiseren om de kosten zoals zaalhuur, aanschaf borden, stiften etc. te kunnen bekostigen. We gaan ook weer als alles het toelaat de Indoor Kerstmarkt organiseren, zet daarom volgende datum in uw agenda: 16 december in de Kaaie.

We zien u graag op één van onze evenementen of kom gewoon vrijblijvend eens kijken. Voor meer info kunt u ook mailen naar dvmarinet@outlook.com of kijk op onze facebookpagina’s DV Marinet Philippine voor onze komende evenementen.

Bestuur DV “Marinet”

Facebook Dartvereniging Marinet Link