Activiteit dart team Marinet

Inmiddels zijn we weer een jaar verder en kunnen we terugkijken op een aantal georganiseerde evenementen door Dartvereniging “Marinet”. 

Zo hebben we op 16 februari de eerste Grote Vleeskaarting gehouden met inzet mooie vleesprijzen en een wisselbeker die jaarlijks weer wordt ingezet. Met 36 kaarters was dit een leuke start. 

De winnaar die dag en huidige houder van de wisselbeker is Arnold Goossens en hij zal op 15 februari 2020 zijn titel moeten gaan verdedigen. 

Vervolgens hebben we de vleeskaarting om de 2 maanden als een terugkerend evenement gemaakt. Wel in kleinere vorm maar iedere kaarter heeft dan ook altijd een vleesprijs. Onze volgende kaartingen zijn op; 

Zaterdag 12 oktober 2019 – Zaterdag 7 december 2019 – Zaterdag 15 februari 2020 (aanvang 14.00). 

Verder organiseren we met regelmaat een darttoernooi op bijzondere data, om maar enkele te noemen eierendarting voor de leden, Koningsdagdarting, mossel-darting tijdens de Mosselfeesten, koppeltoernooi tijdens de kermis en kalkoendarting met de feestdagen. 

Ook is de animo gegroeid om te darten en is Dartvereniging ”Marinet” nu met 2 teams vertegenwoordigd in de Zeeuwse Dartcompetitie; dit betekent dat team 1 op dinsdag gaat spelen en team 2 op vrijdag. 

Aangezien we geen sponsors hebben voor onze inkomsten zijn deze evenementen belangrijk voor het bestaan van Dartvereniging “Marinet”, de verkoop van versnaperingen is onze enige bron van inkomen, zodoende dat we met regelmaat iets willen organiseren om de kosten zoals zaalhuur, aanschaf borden, stiften etc. te kunnen bekostigen. 

Zet daarom de volgende datum in uw agenda 14 december Grote Kerstbingo in De Kaaie. We spelen 5 ronden met een Superronde; dit alles met waardevolle prijzen. 

We zien u graag op één van onze evenementen of kom gewoon vrijblijvend eens kijken. 

Voor meer info kan u ook mailen naar dvmarinet@outlook.com of kijk op onze facebookpagina dt marinet philippine voor onze evenementen.