Activiteit dart team Marinet

Inmiddels zijn we weer 2 jaar verder na de laatste nieuwsbrief en kunnen we terug kijken op toch een aantal georganiseerde evenementen door  Dartvereniging “Marinet”. Zo hebben we op 15 februari 2020 de tweede Grote Vleeskaarting gehouden met inzet mooie vleesprijzen en een wisselbeker die jaarlijks weer wordt ingezet en met 32 kaarters was dit een leuke middag. De winnaar vorige editie moest zijn wisselbeker afstaan aan Jolanda den Hamer en hopelijk zal ze in 2022 haar titel gaan verdedigen. 

Helaas is onze 2 maandelijkse vleeskaarting komen te vervallen. De reden: ja ook weer de corona, zodat we hier geen vervolg aan konden geven. Zodra we weer kunnen laten we dit uiteraard weten. Verder organiseren we met regelmaat een darttoernooi op bijzondere data, om maar enkele te noemen eierendarting voor de leden, koningsdagdarting, mossel- darting tijdens de mosselfeesten, koppeltoernooi tijdens de kermis en kalkoen- darting met de feestdagen. Ondanks de corona hebben we in 2020 een buiten- toernooi kunnen organiseren wat goed is bevallen en de weergoden waren ons ook goed gezind. 

Ook is de dartcompetitie gestaakt en we hopen komend seizoen (september) weer van start te mogen. Dartvereniging ”Marinet” is met 1 team vertegenwoordigd in de Zeeuwse Dartcompetitie, dit betekent dat onze thuiswedstrijden weer op dinsdag plaatsvinden.

Ondanks de corona en de avondklok hebben we in de winterperiode toch elke maand een online Bingo gedaan waarbij we mochten rekenen op een divers aantal deelnemers uit Hulst, St. Jansteen, Hoek, Terneuzen en Philippine, dit altijd met mooie prijzen. Kijk via facebook eens naar Online Bingo Dartvereniging ”Marinet”

Aangezien we geen sponsors hebben voor onze onkosten zijn deze evenementen belangrijk voor het bestaan van Dartvereniging “Marinet”, de verkoop van versnaperingen is onze enige bron van inkomen, zodoende dat we met regelmaat iets willen organiseren om de kosten zoals zaalhuur, aanschaf borden, shirts, stiften etc. te kunnen bekostigen. Vanaf heden is het ook mogelijk om tijdens de evenementen van “Marinet” uw betalingen via de pinautomaat te doen.

We zien u graag op een van onze evenementen of kom gewoon eens vrijblijvend kijken.

Voor meer info kunt u ook mailen naar dvmarinet@outlook.com of kijk op onze facebookpagina Dartvereniging “Marinet” te Philippine voor onze evenementen.

Namens het bestuur van Dartvereniging “Marinet” een sportief seizoen toegewenst.