Activiteit dart team Marinet

Inmiddels zijn we weer een jaar verder na de laatste nieuwsbrief en kunnen we terug kijken op een aantal georganiseerde evenementen door Dartvereniging “Marinet”.

Zo hebben we op 11 februari 2023 de derde Grote Vleeskaarting gehouden met mooie vleesprijzen en een wisselbeker die jaarlijks weer wordt ingezet. Met 24 kaarters was dit een leuke middag. De winnaar vorige editie moest zijn wisselbeker afstaan aan Kelly Wiemes en hopelijk zal ze in 2024 haar titel gaan verdedigen.

Onze maandelijkse kaarting is komen te vervallen vanwege de slechte opkomst.  Zodra we weer een kaarting organiseren laten we dit uiteraard weten.

Verder organiseren we met regelmaat een darttoernooi op bijzondere data, om maar enkele te noemen eieren darting voor de leden, Koningsdag darting (uitgezonden via tv), beste darter Gemeente Terneuzen, koppel toernooi tijdens de kermis en kalkoen darting met de feestdagen en op 27 augustus onze Mossel darting. We merken dat onze locatie steeds beter wordt bezocht en er steeds weer nieuwe darters komen opdagen.

De Indoor kerstmarkt van 16 dec 2022 was een geslaagde editie.  Alle beschikbare ruimte was bezet door diverse kramen, dus een volle bak en krijgt voor 2023 zeker een vervolg.

Ook gaat de dartcompetitie voor komend seizoen (september) weer van start. Dartvereniging ”Marinet” is met 2 teams vertegenwoordigd in de Zeeuwse Dartcompetitie. Dit betekent dat onze thuiswedstrijden altijd op dinsdag plaatsvinden.

Ook zullen “De Schuurpiekers” hun 10-jarige jubileum vieren met een grootse darting op 14 oktober in de Kaaie. Op 28 oktober zal ook weer “Open Marinet” plaatsvinden met een prijzen pot die kan oplopen tot 1200 euro.

De maandelijkse bingo wordt goed en steeds beter bezocht waarbij we mochten rekenen op deelnemers uit verschillende streken; dit altijd met mooie prijzen. Kijk via facebook eens naar “Bingo Dartvereniging Marinet”

Onze nieuwste uitdaging gaat plaatsvinden op zaterdag 16 september; een Disco Party met muziek uit de jaren 70/80 met medewerking van DJ The Force. Zie onze flyer en promo video’s op facebook. Kaarten zijn te bestellen via dvmarinet@outlook.com Ook hebben we sinds kort een website, waar allerlei informatie op te vinden is, agenda met onze evenementen etc. en de mogelijkheid om hier ook gelijk de kaarten te bestellen en af te rekenen. Kijk gerust eens naar www.dvmarinet.nl Ook is het mogelijk om tijdens onze evenementen van “Marinet” uw betalingen via de pinautomaat te doen.Bestuur van Dartvereniging “Marinet”

Facebook Dartvereniging Marinet Link