Activiteiten EHBO

Ieder jaar worden er in Philippine verschillende evenementen georganiseerd. Eén van de eisen van de Gemeente is dat deze evenementen voorzien dienen te worden van een aantal EHBO-ers.

Helaas zien wij onze groep vrijwilligers die bij evenementen lopen stilletjes aan kleiner worden en we willen natuurlijk dat we alle evenementen van onze hulp kunnen blijven voorzien.

We willen dan ook een verzoek aan u (de inwoners van Philippine) richten om over te gaan tot het volgen van een EHBO-cursus, zodat ook u ingezet kunt worden bij een evenement hier in Philippine.

Wilt u zelf kunnen reanimeren en het gebruik van de AED leren? U kunt bij ons hiervoor een cursus volgen, voor slechts € 20,00. Wilt u een volledige EHBO-cursus (incl. reanimatie en AED) volgen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u interesse in het volgen van een cursus reanimatie met AED of een volledige EHBO-cursus, geef u dan op bij onze secretaris; Anita Neijt, a.j.neijt@delta.nl.

Wilt u ons jaarlijks financieel ondersteunen, dan is uw donatie welkom op ons rekeningnr. NL81RABO0142114073. Wij bedanken u vast bij voorbaat.

Foto’s 40 jaar bestaan

Door op deze link te klikken kom je in het album van de receptie en de feestavond. veel plezier met het bekijken van de foto’s

Namens het bestuur willen we iedereen bedanken die aanwezig was. Hopelijk komen er nog vele jaren bij en kunnen we over 10 jaar het 50 jarig bestaan vieren.